PradžiaSūrių gamybos ir degustavimo pramoga

Sūrių gamybos ir degustavimo pramogaAtgal

Pelėsiniai, brandinti, fermentiniai sūriai - tai sūriai gaminami ne tik Italijoje ar Prancūzijoje. Tu norėtum pamatyti kaip jie gimsta čia, Druskininkuose!

Kaina 20 EUR

Detalesnė informacija

Šalia Druskininkų, žaliuojančių pievų ir ežero bangų apsuptyje ganosi tikros, lietuviškos ir labai mielos karvytės. Jos duoda patį skaniausią pieną, iš kurio labai talentingi ir energingi ūkininkai gamina stebuklus.

Tikriausiai esate ragavę naminio kaimiško lietuviško varškės sūrio, bet, ar matėte kaip Lietuvoje, mažoje trobelėje kaime gaminamas tikras fermentinis sūris, brandintas kietasis sūris, sūris su pelėsiu ar Brie tipo sūris? Pasirinkę šį turą viską pamatysite gyvai ir galėsite šių produktų paragauti, o patikusių - įsigyti. Ir tai dar ne viskas - turo metu kiekvienas savo rankomis galėsite pasigaminti tikrą, šviežią ir neįtikėtinai gardų varškės sūrį sau! Nepamirštamas emocijas ir neįkainojamą patirtį garantuojame!

Trukmė: ~ 2 val.
Sezonas: visus metus
Vieta: 8km nuo Druskininkų
Kalbos: lietuvių (lengvai dzūkiška), rusų
Kaina: 20 €/1 asm.
Į kainą įskaičiuota: 5 rūšių sūrių degustacija, edukacinė programa, savo rankomis pasigamintas varškės sūris.

Pastabos:
• minimalus žmonių skaičius grupėje - 8 asmenys.
• individualioms grupėms, kurių skaičius mažesnis nei 8 asmenys kaina - 160 €..
• BŪTINA išankstinė rezervacija ne mažiau, kaip prieš dvi darbo dienas.